“Al van kindsbeen af roer ik graag in de potten. Deze passie kreeg ik mee van mijn bomma en mama.”

Als vakantiejob werkte ik in de horeca en daar had de microbe me echt te pakken… Toch volgde ik geen koksopleiding maar de droom om te koken voor mensen is er altijd geweest en gebleven.

Een tijd lang runde ik samen met mijn ouders een kleine feestzaal in hun B&B. We verzorgden er allerlei feestjes in een mooie landelijke en groene omgeving. We legden vooral de nadruk op het kleinschalige en het persoonlijke contact. Ons aanbod was beperkt maar steeds kraakvers met zorgvuldig geselecteerde producten.
Mijn ouders stopten een 6-tal jaar geleden met hun feestzaal… ze wilden graag wat meer tijd doorbrengen met de kleinkinderen en genieten van hun pensioen. Maar bij mij is het blijven kriebelen en ik ben blijven dromen tot nu…
Lees hier het artikel verschenen in het Nieuwsblad in Maart 2020